Flow

Julen är över och jag tycker alltid det känns lika skönt när den har passerat. Tack och adjö! Skönt att det är ett år tills vi ses nästa gång. Dock har det varit skönt med ledighet och en välbehövlig vila. Men nu är det tillbaka till vardagsrutinerna igen. Ett pusslande mellan jobb, träning och socialt liv. Gymmen är överfulla med träningsfreaks och utomhus möter man löpare överallt. Härligt att se!! Orka hålla i året runt nu!!

Träningsmässigt vet jag inte vad som har hänt. Men man kan säga att det har lossnat – på alla fronter. Känns som att jag är inne ett riktigt bra flow just nu. Det kändes till och med som att jag hittade ett bra vattenläge under några av veckans simpass. Händer inte varje vecka om man säger så. Har simmat en del med träningspolaren Johan som laddar för att köra Ironman Sydafrika om några månader. IMG_7982

Cykelbenen går från klarhet till klarhet. Börjar äntligen känna mig stark på cykeln. Riktigt skönt att känna att det finns lite krut i benen. Hatar verkligen att känna mig svag och vek när jag sitter och cyklar. Har kört de flesta av mina cykelpass på gymmets cykel. Tycker den funkar riktigt bra och sedan så är det skönt att inte sitta hemma och trampa varje pass. Tiden går så mycket fortare på gymmet. Har kört en hel del styrkepass på gymmet med fokus ben. Benpress, benspark, utfall och knäböj. Sedan har det även blivit coreträning och favvoövningen latsdrag. IMG_0624

IMG_0637

Och löpningen – helt galet. Men det just nu går jag från klarhet till klarhet. No pain in my ass!! Sprang tusingar på stabila 3:56 i veckan vilket är helt galet med tanke på att jag inte sprungit riktigt sen augusti. Trodde inte jag skulle springa under 4min/km ialla fall. Men ack så fel jag hade. Nu är det bara en sak som gäller – bli en ännu snabbare och bättre löpare. Finns inga alternativ.

Har varierat träningssällskapet och miljön en hel del senaste veckorna. Vissa pass är det riktigt skönt att ha träningssällskap på, andra pass är sköna att köra solo. Har tränat en del med en jäkligt grym triathlet aka Patrik. Verkligen bra sparring! Kört distanslöpning utomhus med goa gubben från Götelaborg, Oscar, som varit i stan och jobbat. Det har blivit lite av ”guidade-tur-löparrundor” runt stan. Kört löpbandsträning med polaren Jonas på Skanskas löpband.

Jag och polaren Jonas efter ett riktigt bra löppass!

Jag och polaren Jonas efter ett riktigt bra löppass!

Fokuserad Patrik

Fokuserad Patrik

FullSizeRenderOch nu kom visst vintern på riktigt. Jäklar i mig vad det snöar ute. Usch och fy!!! Hallå!!! Jag var ju redo nu! Redo för våren! Skönt att det snart är dags för ett härligt brickpass inomhus då! 90 minuter på cykeln och 30 minuter löpning! Bara att borra ner sig, bestämma sig och sen köra! Tagga!!! Men först en liten kopp kaffe!

I övrigt så är den 10 januari alltid en jobbig dag. Påverkas alltid även fast det gått 6 år. Lördagen den 10 januari 2009. Mycket känslor som dyker upp. Livet! Ibland är det så orättvist!

Vi hörs!

Tror närmare bestämt att jag simmar i den här bassängen om inte alltför länge""

Tror närmare bestämt att jag simmar i den här bassängen om inte alltför länge. Lyllos mig!!

 

2 tankar på “Flow

  1. Pingback: Wohoo – Runners Strength premiär :) | Tri and beat me

  2. I seriously loved this post. You describe this topic very well. When hiring home contractors it truly is factor to pick a trusted name in cornuntctios. Experienced and efficient staff should strive for excellence and seriously consider every detail of your house.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s