Playitas, Stockholm, Hede

IMG_0887Kan inte annat än säga att jag har haft en grym vecka nere på Playitas. Trevligt sällskap, bra träning, men även en hel del jobbande framför datorn. Att kunna träna i ”sommarklimat” är ju oslagbart. Allt bli ju så mycket enklare när man bara behöver dra på sig shorts och linne när man tex ska sticka iväg på sitt löppass. Att det blåser nere på ön det vet vi redan, så att cykelpassen blir en kamp mot vinden är ju bara bra träning. Sedan är det ju guld att kunna cykla utomhus och slippa trainern för en stund. Simpassen har dock inte varit dom bästa. Tycker det går så jäkla långsamt i den där bassängen nere på Playitas. Men lyx att kunna få simma i en 50m bana helt själv. Annat än kaoset som var på Eriksdalsbadet i torsdagsmorse. Herregud!!! Jag gav upp efter 30 minuters slalomsimmande och trängsel.

Veckan har gått i non-stop sedan jag kom hem i tisdagskväll. Det har varit full fart kan man lugnt säga. Har inte hunnit med någon lugn stund i soffan ens. Tror jag kan räkna timmarna jag har varit hemma i lägenheten. Jobb, träning och fix inför helgens trip upp till norr. Där ska jag vara med och hålla några träningspass under helgens ”Hälsofesten” som anordnas häruppe. Det ska bli riktigt kul. Tänkte även passa på att köra  skidpremiär för året. Så jag hoppas på bra temp under helgen. Skidåkningen frös ju inne under julen när det var runt -25 grader hela julhelgen. Möttes ialla fall av riktigt mycket snö och höga snöplogkanter när jag kom upp igårkväll.

Startade veckan med den här utsikten.

Startade veckan med den här utsikten.

Jobbutsikt hemma i Stockholm i veckan.

Jobbutsikt hemma i Stockholm i veckan.

Rätt mycket snö här uppe i norr.

Rätt mycket snö här uppe i norr.

Är det Marit Bjørgen?? Det skulle man kunna tro faktiskt. Idag blir det skidpremiär!! Woooho!!

Är det Marit Bjørgen?? Det skulle man kunna tro faktiskt. Idag blir det skidpremiär!! Woooho!!

Det enda som saknas nu är lite mer sömn. Efter att ha sovit i snitt 9 timmar/natt under en vecka har jag kunnat räkna in max 5 timmar sömn/natt sedan jag kom hem. Inte bra. Känner att kroppen behöver soooova. Så ikväll kommer det bli tidig kväll i säng.

Men nu är det dags att ta tag i den här lördagen som har ett fullspäckat schema. Nu blir det morgonlöpning ute i snön. Sedan är det full fart på träningeventet fram till eftermiddagen. Ska hinna med en trip upp till Vemdalsskalet, därefter blir det ett längdskidpass och lite mera jobb framför datorn. Lika bra att avsluta januari på topp!

Nu blir det kokkaffe så man vaknar till liv innan det är dags att hoppa i löparskorna för ett pass.

Hej svejs från norr

Morgonsim

Morgonsim

IMG_0875 2

Tittut!! Vem är det som gömmer sig här bakom??

Tittut!! Vem är det som gömmer sig här bakom??

Hej hej lille David!

Hej hej lille David!

David och Patrik

David och Patrik

IMG_0888

IMG_0282

 

 

2 tankar på “Playitas, Stockholm, Hede

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s