Nytt år – nya färger och en bra dokumentärserie om Kungen Olsson!

Kan ju säga att jag får lite smått inspiration av Johan Olsson just nu! Vilken köööng han är alltså. Sjukdom och skador och sen är han bäst när det gäller och dundrar in med VM-guld. Men det kostar att ligga på topp. 6 veckor från familjen för att kunna träna, träna, träna och ladda inför VM och för att undvika sjukdomar med mera. Inte lätt. Kommer ihåg när jag växte upp och tävlade skidor för Jämtland/Härjedalen. Levde skidcirkuslivet under många år och var ute på tävlingar tillsammans med Johan med J/H. Han var bäst redan då. Otroligt fokuserad och visste vad han ville. Tidningen ÖP har gjort små dokumentärer med Johan som jag verkligen kan rekommendera er att se.  Vilken kille!!! Han är KUNG!!!

En något yngre Johan Olsson. Tyckte han var en riktig pudding när vi var yngre 😉 Så hava nöjet på tävlingarna var ju att spana på han.

Behöver få lite inspiration just nu och Johan bevisar ju att allt går. Det handlar bara om att bestämma sig. Det går att komma tillbaka trots skador och sjukdomar. Har som bäst dundrat in med min 8:e penicillinkur idag. Så nu äter jag två kurer samtidigt. Det innebär alltså att det måste gå dubbelt så snabbt att bli frisk. Kroppen levererar inte mycket just nu. Men vad faaan! Jag kommer tillbaka!!!

Har varit riktigt pigg på morgonkvisten och redo för en ny dag. Men så fort jag börjar använda kroppen och får upp lite puls blir kroppen varm, får feber och sen får jag smärta under tanden. Så jag får helt enkelt bara gilla läget just nu och vila. Vilket i och för sig är det enda jag orkar göra. Helst skulle jag vilja sova hela dagen för att jag inte har någon ork eller energi när väl värken kommer. Kroppen stänger av sig själv. Men jag kan säga att jag börjar tröttna rejält på att slappa i soffan just nu! Sjukligt träningssugen!

Nytt år  – nya färger

Ialla fall så lite nytt inför 2015 är att jag byter klubb och kommer numera att tävla för Terrible Tuesdays Triathlon. Ett riktigt rövargäng kan man lugnt säga med Nelker i spetsen. TT-gänget är de jag brukar köra vissa träningspass med och har varit ute på träningsläger med senaste tiden. Bra stämning, goa människor och jag tror det kommer bli svårt att undvika Terrible Tuesdays Triathlon ute på fältet i år och för all framtid.

tt_logo-266x290

Jag är snart på banan igen och då är det bäst ni passar er!! Nu gäller det att bara fokusera på bra saker. Tänka positivt! Efter en tung uppförsbacke som det är just nu kan det bara bli bättre. Det kommer bli en ruskigt bra nedförsbacke och bra form precis när det är dags för tävling. Watch out!!

Ha det gött och njut av varje träningssekund även om mjölksyran skriker i kroppen, huvudet säger åt dig att sluta och blodsmaken smakar skit i munnen!! Jag skulle ge allt för att få känna så just nu!

IMG_1515

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s