Ny racer och operationen på G!

IMG_1903

Riktigt fint löppass igår!

Soool, soool, soool!!! Just nu vill jag helst vara ute i solen och friska luften hela dagarna. Perfekt träningsväder och det börjar bli dags att fixa iordning cykeln för en utomhustur snart. Inledde veckan med att köpa mig en ny racercykel. Sålde min förra året – tyckte inte jag behövde någon. Ack så fel jag hade. Och just nu verkar det som att min nya anländer i början på nästa vecka. Hoppas hoppas!!

Veckan har bjudit på några fina träningspass. Har fått in både sim, cykel, löppass och styrketräning. Dock lugna träningspass. Får lite gå på dagsformen just nu vad gäller träningen. Pigg som en mört ena dagen och sedan kan det vara sovkomastatus andra dagen. Har dragit ner på träningen otroligt mycket. Då får man passa på att träffa kompisar och dricka kaffe i solen istället. Mycket kaffe blir det! Kan även vara så att det slinker ner en bulle eller två. Längesen jag hade så här mycket ledig tid. Men som sagt – dagsformen bestämmer allt just nu. Ingen idé att stressa kroppen för tillfället.

Häromdagen var jag så trött så jag blev tvungen att sova två timmar på eftermiddag och sedan hoppade jag i säng innan kl 20. Tokvarm i kroppen. Den här tröttheten är hemsk. Men förhoppningsvis så vänder det snart. På fredag är det dags för operation och jag börjar bli lite skraj, men samtidigt så längtar jag otroligt mycket just nu på att få ta bort den här skiten som saboterar mitt liv just nu och har gjort under ett års tid. IMG_1667

Har konstaterat att jag inte har tränat regelbundet mer än i snitt 3 veckor i taget senaste året, innan tandjäkeln har spökat på något sätt och gett mig feber, penicillin, tröttkoma, värk och massa annat skit. Ser såååå mycket fram mot att få vara frisk och kunna köra på med träningen utan en massa avbrott och få börja om igen.

Var ute på Bosön i veckan och körde ett cykelpass medans övriga träningsgänget sprang intervaller. Halva nöjet är ju liksom att få träffa alla. Det sociala är ju minst lika viktigt. Härligt att få lite energi av gänget. Och nu har ”Krillan” har tinat fram och har perfekta löparbanor. Varit där och jobbat några turer i veckan. Har kört löpgrupper i Humlegården och i backar på Kungsholmen.

Vilka brudar!!!

Vilka brudar!!!

IMG_1728 FullSizeRender FullSizeRender 3

Dags att ta sig i kragen. Känns som att kroppen är träningssugen idag. Då får man passa på och utnyttja det på bästa sätt. Får köra på fram till torsdag. Sen på fredagmorgon är det äntligen dags! Antar att det kommer bli några dagars vila efter det. Sen är det dags att påbörja kampen mot att hitta någon typ av tävlingsform. Tror aldrig jag har varit i så dålig form som jag är just nu. Katastrof!! Ingen skön känsla. Och därtill kan man räkna in all deppig tid jag har haft senaste tiden .Har känt mig otroligt nere och låg. Så frustrerande när kroppen inte orkar eller vill och allt på grund av en jävla tand!! Men vad fan – det är bara till att bita ihop just nu och inte ge upp. Jag börjar se ljuset i tunneln!!!! Tjoo hooo!!! 

Kan komma att bli en bra vecka nästa vecka alltså. Ny cykel och operation som ska ge en frisk kropp! Men nu är det dags för ett löppass i perfekt väder!

Ut å njuuut i solen!!!! 

IMG_1636 IMG_1683 IMG_1747 IMG_1758

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s