I huvudet…….

IMG_2176Jag mår som en GUD just nu!!! Lite så känns det faktiskt. Det var längesen jag kände mig så här pigg. Kroppen har vaknat till liv och träningen är igång. Kan säga att det känns stor skillnad i kroppen efter att infektionen försvann. Känner stor skillnad på framförallt hjärtat. Har tidigare känt att det har fått jobba stenhårt och haft ett tryck över bröstet. Det är som bortblåst nu. Ajöken!! Och att inte ha någon smärta i käken och tanden är ju otroligt skönt.

Nu är det fullt fokus mot att komma tillbaka och bygga upp en stark och snabb kropp. Simningen kändes riktigt bra förra veckan. Har hunnit få in några pass sedan jag fick börja träna. I söndags blev det simträning med TT i tidig otta. Med Micke Rosén och Josefin Lillhage som tränare på sidan kan det inte bli annat än bra träningspass och bra att få en del feedback på simningen.

IMG_2197På cykeln kände jag mig inte riktigt lika stark. Det var dåligt med krut i benen. Löparformen var inte heller den bästa men så otroligt gött att få springa och framförallt få trycka på lite fart i löpningen. Det finns där! I huvudet vill jag gärna tro att jag är där jag var när jag var i okej form senast……..kan säga att jag inte är där riktigt än. Jäkligt irriterande! Tusan vad man tappar snabbt. Det kommer krävas ett gäng slitiga träningstimmar för att kunna känna någon typ av okej form. Så nu är det bara att bita ihop. 

Har precis varit och tagit bort stygnen i käken. Skönt att slippa ha sytråd fulla munnen. Nu tar jag påskledigt och kommer köra på med träning här hemma i Stockholm under helgen. Hoppas på att vädret blir någorlunda okej så att det går att cykla utomhus utan att behöva cykla i vinteroverallen. Har ju inte ens hunnit vara ute och testa min nya racer. Så under helgen räknar jag med att ta en premiärtur på den. IMG_1970

Ska känna av läget i kroppen nu under kommande veckor innan jag sätter min tävlingsplanering för året. Har inte vågat anmäla mig till någon tävling än i år eftersom jag inte vetat hur kroppen skulle må och hur allt skulle påverka mig. Enda tävlingen som jag just nu är anmäld till att köra är VM i Motala i slutet på juni. Hoppas på att kunna hitta någon typ av bra form tills dess.

Var och kikade på Premiärmilen i söndags. Vilket misärväder det bjöds på. Fy tusan vad kallt det var. Att stå på sidan var ingen högvinst direkt. Men det bjöds trots allt på fina tider av löparna.

IMG_2198 IMG_2202

Här kommer min snabbe polare Kingen springandes....alias Rickard Arnerup

Här kommer min snabbe polare Kingen springandes….alias Rickard Arnerup

Träningspoalre Sara Asp! Snabb som tusan

Träningspolare Sara Asp! Snabb som tusan

Marcus som slutade 5.a

Marcus som slutade 5.a

"SnabbGeorge" dundrade även han in med en fin 8.e plats

”SnabbGeorge” dundrade även han in med en fin 8.e plats

Nej nu vill vi ha vår och värme och en riktigt fin påskhelg! Sol, sooool och mera sooooool!!!!

GAME ON!!!!!!

Nu jäv…r kör vi! Pigg och frisk och framförallt infektionsfri för första gången på ett år. Det kan inte annat än bli bra då. Dags för några slitiga timmar på cykeln följt av bricklöp står på agendan under eftermiddagen.

Ät inte för mycket godis nu under helgen och ha en GLAD PÅSK!!!

Så här såg det ut i onsdags på Östermalms IP när jag jobbade! Fick nästan vårkänningar!

Så här såg det ut i onsdags på Östermalms IP när jag var där och jobbade! Fick nästan vårkänslor!

Och så här såg det ut uppe vid våran stuga hemma i Härjedalen samma dag. Kontraster!!!

Och så här såg det ut uppe vid våran stuga hemma i Härjedalen samma dag. Kontraster!!!

Just idag kör vi 13 nyanser av grått här i Stockholm. Mysigt värre!!

Just idag kör vi 13 nyanser av grått här i Stockholm. Mysigt värre!!

 

 

1 tanke på “I huvudet…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s