Nytt på fronten!!!

IMG_3839Lite nytt på fronten! Veckan har bjudit på ett nytt samarbetsavtal tillsammans med Umara och jag ingår nu i deras team. Riktigt roligt! Så i veckan fick jag min första leverans av deras produkter. Så under veckans träningspass har jag kört med drycken Sport i flaskorna. Funkar perfekt för min annars så oroliga mage som gärna har en tendens att flippa ur under träningen. Ser fram mot ett bra samarbete med Umara det här året. In och kika på deras hemsida!

IMG_3875

Undrar lite smått om jag har fått cykeldille. Oj vad det har blivit mycket cykel denna veckan. Men otroligt bra cykelpass och sköna träningspolare gör ju att man inte kan få nog av det. Onsdagkväll bjöd på socialcykling ute på Ekerö med Mikaela Persson. Två timmar tjötapass är inte helt fel en onsdagkväll. Många cyklister som var ute och tränade och det gäller att hålla ögonen öppna eftersom det cyklas lite hejvilt på vägarna.

Sen mötte vi några snabba raketer ute vid FRA som körde intervaller. Klubbkompisarna Nelker, Jonas, Jerker, Sara och Hanna verkade ha det betydligt jobbigare än vad jag och Mikaela hade det.

Torsdagen bjöd även den på cykel. När solen skiner och vädret är mer vårlikt än höstlikt kan man inte bara slänga bort den kvällen. Mötte upp Simon och Martin (kolla in hans blogg Bra Cykling för inspiration ) för ett pass på linjecykeln. Det bjöds på fantastiskt väder med strålande solsken, behaglig temperatur och en riktigt fin runda på för mig helt nya marker. Martin var en suverän GPS-kille. Eftersom mitt lokalsinne är som det är ( katastrof ) var det bara att hänga på grabbarna. Oj oj vilka fina vägar ut mot Roslagen. Hur kan jag ha missat dessa? Dryga tre timmar senare var vi åter bland betongblocken inne i stan efter en grym kväll!! Tack för en suverän cykelrunda och trevligt sällskap!!

Vilket gäng!!! Simon, jag och Martin!

Vilket gäng!!! Simon, jag och Martin!

Jag och Simon: Foto: Martin Söderlund

Jag och Simon:
Foto: Martin Söderlund

Grabbarna grus eller piff och puff kan man också kalla dom.

Grabbarna grus eller piff och puff kan man också kalla dom.

Simon och Martin!

Simon och Martin!


Nu är det äntligen fredag och lite helgledigt från jobbet. Det innebär alltså mer tid för egen träning. Tempocykeln ska rastas, löparskorna ska knytas och baddräkten ska på. Såg att vi har simträning i öppet vatten under helgen. Många har redan dragit på sig våtdräkten och hoppat i det kalla vattnet. Jag är en badkruka. Vette tusan om jag väntar en vecka till innan jag hoppar i det kalla vattnet. Kör på med bassängsim ett tag till tror jag.

Nu blir det fredagsfika och Gevaliakaffe i ingen mindre håla än Gävle. Sedan vankas det möte hela eftermiddagen/kvällen. Imorgon däremot – då bjuds det upp till 3×30 årsfest hemma i Stockholm. Tror det kan bli riktigt trevligt.

2 tankar på “Nytt på fronten!!!

  1. Pingback: Vårsol i Roslagen | Bra cykling

  2. Var ute solo nu under fredagskvällen. Mest molnigt, kyligt och ensamt. Nä, då var gårdagen med dig o Simon en höjdare och helt klart mitt bästa landsvägspass i år 🙂 Finns så mkt fler fina vägar att hoja!

    Ha så trevligt på festligheterna i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s