Go go go!!!

 

IMG_4055-0Livet i träningskläder! Det är ju inte helt fel alltså. Det jobbiga är mest att tvätta skiten. Det blir inte många jeansdagar för mig på ett år. Dom går nästan att räkna på två händer. Jobbar i träningskläder, sedan blir det egen träning och mellan jobb och träning slappar man omkring i mjukisbyxor. Men nu har jag dundrat in med tre jeansdagar på en vecka. Så nu har jag snart fyllt årskvoten. Herregud! Känner mig uppklädd varje gång jag drar på mig ”vanliga” kläder just nu. Inte bra! Kanske time to shape up!!! 

IMG_4373-0

Det har blivit en hel del cykelpass i blåsten den senaste tiden. Huuujeda mig vad det har blåst. Men att cykla i motvind gör väl en starkare hoppas jag. Så det är bara att bita ihop och gilla läget. Har vikt ner mig ett pass denna veckan och kört inomhus istället.

Men jag har kört några FRA-intervaller och distanspass ute i vårvädret. Träningssällskapet varierar så man hinner ju inte tröttna på varandra direkt. Har cyklat både tempo och linjecykel. Försökte ge Pär Kristoffersson en match på några intervaller ute i motvinden på Ekerö häromdagen. Vi fick slita rejält i vinden. Sen slutade det med en oskön punktering på vägen hem – dock inte jag denna gången. Dagen efter bytte jag ut träningssällskapet och drog med mig min polare Orre Jöback. Ett riktigt bra cykelpass även det i vinden och vårkylan.

IMG_4059-0 IMG_4068-0

IMG_4239-0

Ute med Orre och nöter cykelmil i motvinden

 

Har kört alla simpass utomhus senaste veckan. Dock inget öppet vatten. Lite för kallt för mig just nu. Jag är lite för mesig för det. Har istället simmat på Huvudstabadets utomhusbassäng. 25 grader i vattnet är lite mer rimligt för mig. Dom har en morgonsimklubb där man får simma mellan kl 6-8 på morgonen. Perfekt!! Sedan bjuds det alltid på morgonkaffe efter. Det är det där lilla extra som gör så mycket. Så i veckan har det varit jag och pensionärerna som har morgonsimmat och haft javarep efter simningen. Jag har haft lyxen att ha en egen 50m bana. Bättre start på morgonen får man leta efter faktiskt…..även om det har varit ca 9 grader i luften när man har hoppat i plurret.

IMG_4024

Riktigt fin bassäng på Huvudstabadet!

IMG_3909 IMG_4042 IMG_4560

Och till råga på allt så har löparbenen börjat kännas piggare. Har haft en riktigt bra känsla efter veckans träningar. Var på stadion och körde 1000-ingar med TT i tisdags. Dom gick väl så där bra, men det är bara att köra på. Det går framåt – sakta men säkert. Förhoppningsvis släpper det helt snart. Sitter en hel del i mitt huvud just nu känns det som.

IMG_4010

Nelker och gänget på Stadion

Igår var det Stockholm marathon! Det bjöds på riktigt skitväder med spöregn och blåst. Men det hindrade inte oss i hejarklacken från att heja på och langa gels till våra kompisar. Jag, Anna och Hanna stod nere vid Norr Mälarstrand och frös i regnet och blåsten. Inte ens kaffet hjälpte för att få värme i kroppen. Men vi skrek och hejade på alla vi kände och framförallt på våra klubbkompisar i TT som var riktigt grymma! Fina prestationer av alla!!! Vilka hjältar som sprang maran igår!!

IMG_4393

Vilken hejarklack! Jag, Hanna och Anna!!

IMG_4390

Hepp hepp!! Nu får ni öka lite så vi inte behöver stå här och frysa mer!!!

Annars har veckan bland annat bjudit på ett gästspel ute hos Nordea ute i Sollentuna. Härligt gäng som fick springa Moneghetti-intervaller. Sedvanliga löpgrupper med Nordeas triathlonsektion och Nordeas löparsektion. Muskelpass och spinningklass hos Skanska, spinningklass på Actic och det var ett härligt gäng hos polisen som fick bekänna färg på styrke- smidighet-och konditonsbiten.

Backintervaller för en av mina klienter.

Backintervaller för en av mina klienter.

IMG_4007-0 IMG_4014 IMG_3936

Nu är maj slut! Nu ser jag verkligen fram mot att juni bjuder på sooool och värme. Ge oss sommar nu tack!!! Jag är redo att slänga undan dunjackan, mössan och vantarna!!

Bring it!!!! Go go go!!!!!

IMG_4491 IMG_4489 IMG_4442 IMG_4440 IMG_4427 IMG_4436 IMG_4415 IMG_4413 IMG_4425 IMG_4401 IMG_4421 IMG_4404 IMG_4410

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s