Dags för race!

Sent om sider blev det igår bestämt att jag hoppar in och kör Stockholm Swimrun med start kl 14 idag tillsammans med Daniel Giray! Så nu är det bara att ladda och tagga till ordentligt.

3,8km sim och ca 21 km löpning väntar under dagen. Kommer bli jäkligt kul. Planen är klar för hur vi på bästa sätt ska kunna ta oss i mål så snabbt som möjligt.

Körde den här tävlingen förra året också. Riktigt skoj. Då tillsammans med Pontus Rosin. Hoppade även då in som reserv i sista minuten. Hade aldrig träffat Pontus innan racet. Men det blev ju riktigt bra. En riktigt tuff men rolig dag på tävlingsbanan.

Men idag är det jag och Mr. Giray som ska rocka loss på tävlingsbanan!!! Solen och värmen verkar ska göra oss sällskap under dagen. Har så gott det går försökt att fylla på och förbereda kroppen med mat och vätska.

Tempen i vattnet visar väl på ca 14-15 grader. Har under veckan hunnit med två simpass i öppet vatten. Ett i djurgårdskanalen och ett runt Kungsholmen. Hade Lelle Moberg som simcoach på sidan den ena gången. Det är inte så farligt kallt som man kan tro. Körde FRA-intervaller med Pär Kristoffersson i måndags. Jobbigt som tusan men så ruskigt bra. Även Calle Norell dök upp och gjorde oss sällskap! Körde cykelintervaller med TT i torsdags men då runt Kaknäs. Det känns som att cykelformen är väldigt god ialla fall! Ett bra tecken!!

Nu är det dags att TAGGA TILL!!!! Snart dags att bege sig mot Stora skuggan och sedan väntar en tävlingsdag med rätt hög puls hela vägen kan jag tänka mig!


                  

1 tanke på “Dags för race!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s