Att bli jagad av disc och strut

IMG_5743Nu är det raceweek och jag kan inte annat än säga att jag känner mig riktigt tävlingssugen.  Sjutusan vad sköj det ska bli.

Midsommarafton spenderades på gymmet för inomhusträning när regnet öste ner. Cykel och ett styrkepass fick inleda dagen innan det blev midsommarfirande med brudarna. Regnet behagade sluta mot kvällen så det fick bli balkonghäng några korta stunder. Man får ju passa på de korta perioder som det inte regnar och blåser isvindar.

IMG_5356

Skaplig utsikt

Skaplig utsikt

Men på midsommardagen fick jag och Maria ett litet ryck om att vi skulle bada. Premiärdopp utan våtdräkt för året. Tog oss ner till Kristinebergs strand och tog ett kvällsdopp. Inte så farligt kallt faktiskt. Men folket som promenerade förbi i dunjacka tyckte nog vi var lite galna. Men herregud!! Nu är det ju sommar!! Hann göra både, bomben, en halv spik och gå på vattnet innan jag var nöjd. Badkruka? No no nooo!!!

IMG_5561 IMG_5491 IMG_5487

Avslutade denna grymma midsommarhelg med att möta upp Chrille, Roger och Can för träningspass ute på Lidingö. Grabbarna laddar för Vansbro och det var full mundering på för att testa grejerna. Vi körde intervaller på cykeln och jag tyckte jag kände mig riktigt stark och gav grabbarna en match. Först jaga, sedan köra om och sedan bli jagad. Men sen kom disc- och strutmannen Chrille och dundrade förbi mig mot slutet i nedförslutan. Hade inte en suck att hänga på när han susade om mig. Avslutade med lite löpning på Lidingövallen i skön lunchsol.

IMG_5634 IMG_5629
Nu är det alltså raceweek! Börjar känna mig jäkligt tävlingstaggad. Den här veckan kommer det bli en rejäl uppladdning, sova, äta och dricka bra. Förbereda kroppen på bästa sätt. Så klart blir det några träningspass också. Det ska bli riktigt kul att tävla på lördag. Nu återstår bara att hoppas att tävlingsformen är riktigt bra!!!

Det är ju en riktig triathlonhelg som är på ingång! VM i Långdistans i Motala och medeldistans i både Vansbro och Halmstad.

Här ska simmas, cyklas och springas runt om i Sverige!!

Go go gooooo!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s