Mot nya mål!

IMG_7562Efter en mer eller mindre ”oplanerad” tävlingssommar för att komma tillbaka efter all skit som varit har jag nu satt upp fokus mot nästa stora mål. Det ligger en bit fram i kalendern och fram tills dess är det en del några delmål som måste klaras av. Så nu innebär det hårt arbete träningsmässigt. Känns jäkligt kul och handlar bara om att bestämma sig!

Inleder denna veckan med första riktiga ledigheten för sommaren. I hela 9 dagar ska jag vara helt ledig nu! Tid föd träning, tid för vila, tid för att packa ner lägenheten, tid för att jobba när jag är ledig ( brukar alltid bli jobb fast jag är ledig ialla fall ). IMG_8151Det blir mycket ensamträning under sommaren. Träningspolarna är borta, eller så är jag ledig när dom jobbar, eller så är dom är ledig när jag jobbar. Det blir hur som haver många ensamma träningstimmar. Vissa pass är sköna att köra själv. Men ibland saknar jag sparring på träningspassen. Därav saknar jag lite av vardagsrutinerna. 

Eftersom det ösregnar var och varannan dag har vissa löppass fått gå av stapeln på löpbandet. Kanske inte det roligaste en sommardag, men när solen inte lyser och regnet öser ner får det bli så. Sen händer det att man yrkas pricka in soliga träningstimmar och vips så har man glömt bort att det har ösregnat några timmar innan. 
IMG_8124 IMG_8160

IMG_7699 IMG_7803

Blev fast under ett träd på Lidingö häromdagen när jag var ute och cyklade. Det fullkomligt öste ner regn, för att sedan direkt skina upp till solsken. Dagen efter blev det riktig solskenscykling ute på Lidingö. Ljuvligt! Kan vädret bestämma sig någon gång eller? Jag röstar för solsken varje dag och helst utan en ynkaste liten regndroppe. Cykelformen känns riktigt bra och tanken är att den ska bli ännu bättre efter semestern. Även simningen känns bra men förbättringspotentialen är stor! Har äntligen börjat hitta tillbaka till löparglädjen som försvann någon gång i våras. Fortsatt slitigt men det börjar bli roligt att springa igen. IMG_7906

Snygga baddräkter vi skaffat oss i TT va?! :)

Snygga baddräkter vi skaffat oss i TT va?! 🙂

Under ett träd på Lidingö! Ösregn - say no more!

Under ett träd på Lidingö! Ösregn – say no more!

Under helgen anordnade jag en träningsdag för ett härligt gäng från Nordea Triathlon. Simning, cykel, löpning, löpstyrka och lite allmän nyttig info stod på agendan. Platsen var Lidingö och vi möttes upp under tidig morgonstund. Några var helt nybörjare medan andra  hade kört några tävlingar. Det stora målet för året är Stockholm Triathlon som går av stapeln om några veckor. Brukar vara en riktig folkfest och ha runt 3000 deltagare.  Vi inledde med simning i öppet vatten. Bli vän med både våtdräkt och öppet vatten. Vi tränade starter och fick upp rejäl puls. IMG_8173 IMG_8221

 

Under förmiddagen körde vi löpning och löpstyrka och under eftermiddagen blev det dags för start för minisprintar. Chansen att träna på starter, växlingar, känna sim-cykel-och löppuls. Solen gjorde oss sällskap hela dagen och det innebar att vi fick en hel del hejarklack när vi tränade.

En riktigt grym dag med gänget ( som jag vanligtvis brukar köra löpträning med under vardagarna ). Nu är det fullt fokus mot Stockholm triathlon och det kommer gå strålande. Precis när vi lämnade Lidingö öppnade sig himlen och ett härligt skyfall öste ner.

Nä hörrni!!! Nu tar jag semester några dagar!

HeppIMG_7844

IMG_8245 IMG_8270 IMG_8274 IMG_8283 IMG_8275 IMG_8294 IMG_8315 IMG_8296 IMG_8314 IMG_8329 IMG_8320 IMG_8299

IMG_8315 IMG_8265 IMG_8230 IMG_8238 IMG_8194

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s