Var det verkligen bättre förr?

Var det bättre förr? Var man snyggare förr? Var modet bättre förr? Det vette tusan! Flyttrensade i lådorna och hittade några extremt snygga bilder från 1995. Tävlade ju en hel del redan då. Vintertid i längdspåret och under sommaråret blev det mycket löpning och rullskidor. 1995 – då var det inte så noga hur man såg ut när man sprang. Jag var en liten fjortis, brunett och sprang med vita tubsockor och ett par slitna träningsskor.

IMG_0121IMG_0110

Sen kom 2015. Det vill säga 20 år senare. Jag har hunnit bli 34, blondin och har lite mer uppdaterade träningskläder och skor. IMG_0049

Att springa har helt plötsligt blivit roligt igen. Löpsvackan som har funnits under hela 2015 är som bortblåst. Ett minde blott och det börjar även visa sig på tiderna när jag springer framförallt intervaller. Skönt att kroppen äntligen vill leverera bra på löpningen. Körde intervaller med Jonas över Årstabron förra tisdagen. 3×1000 + 6x400m. Tusingar alltså – har någon sorts hatkärlek till den distansen. Ett annat härligt pass förra veckan var: 1km + 2km + 3km+ 2km + 1 km.

Same same - bara 20 år mellan bilderna.

Same same – bara 20 år mellan bilderna.

Det går rätt snabbt att komma tillbaka till jobb- och vardagsrutinerna. Det är riktigt roligt att vara tillbaka i vardagen igen. Har ju förmånen att få träffa så otrolig mycket härliga människor i jobbet på dagarna. Och nästa vecka kör Calle Norell och jag gång med Konditionsidrott Talks. In och boka er! Fyra föreläsningar med start kl 17.00 på Elite Hotell Nortull. Calle kommer prata om hållning vid löpning. Malin Ewerlöf kommer tipsa om hur du blir en snabbare löpare. Jakob Richloow ger tips på styrkeövningar för cyklister och Greger Sundin kommer prata om sina äventyr där han körde 30 Ironman på 30 dagar. Vi kommer även köra en tävling på wattbiken med finfina priser!!! Bild1

Har försökt vara hemma så lite som möjligt senaste veckan. Är precis uppe i en flytt så mitt hem är just nu ett stort enda kaos. Men idag går äntligen flyttlasset. Ska bli otroligt skönt. Vaknade dock med ett ryck kl 04.15 imorse och kom på att jag hade glömt att frosta av frysen. Sen gick det liksom inte att somna om. Antar att man kommer vara rätt trött ikväll….zzzzzz!

Har ÄNTLIGEN fått mina nya ”leksaker”. Har bytt märke på klocka nu till Polar och det damp även ner ett par wattpedaler ( wooohooo ) i brevlådan förra veckan. Förhoppningsvis ska det hjälpa mig ännu mer på vägen mot att bli ännu starkare och snabbare på cykeln och hålla bättre koll. Här ska köttas watt på cykeln!!! Dock har jag varit lite lat och inte orkat fixa det ännu. Får bli efter flytten. Har fått in några fina cykelpass ute, men det har även fått bli några pass nere i bunkern på Sats Fridhemsplan.

Nya kompisar!!!

Nya kompisar!!!

Så jäkla mycket fredagsmys över det här alltså!

Så jäkla mycket fredagsmys över det här alltså!

IMG_0199

Hann med att kika en sväng på Stockholm triathlon som gick av stapeln förra helgen. Otroligt roligt att titta på – båda på eliten och motionärerna. IMG_9890 IMG_9880 IMG_9946

Klubbkompis Emil Dansk

Klubbkompis Emil Dansk

Kämpa Sara!!!!!

Kämpa Sara!!!!!

Lars!!! Hepp hepp!!!

Lars!!! Hepp hepp!!!

Heja Viktor

Heja Viktor

Klubbkompis Kalle

Klubbkompis Kalle

Det märks tydligt att det börjar bli höst nu. Mörkret börjar komma tidigt. Det gäller således att planera sina cykelpass så man inte blir fast ute på Ekerö i mörkret. Men det är ju även trevligt att hänga med polarna på bryggan när mörkret börjar falla.

Min uppladdning mot Ironman 70.3 Turkey pågår för fullt! Ser verkligen fram mot att få köra en hösttävling och att ta med mig mina grymma vänner på en trevlig trip. Dock är det ett bra gäng slitiga träningstimmar kvar att utföra. IMG_9816

Träna hårt, vila under vilan och ät bra mat!! Japp så får det bli! Bjuder på några sköna bilder från vardagen!!

Hörs när lugnet efter flytten har lagt sig!!

Härligt gäng som var med och sprang!

Härligt gäng som var med och sprang!

Firade Annas Konaplts med grymmaste brudarna Sue, Anna och Helena!

PUSS PÅ ER!!!! Firade Annas Konaplats med grymmaste brudarna Sue, Anna och Helena!

Maria och jag gillar att chilla till solnedgången och diskutera om livet!

Maria och jag gillar att chilla till solnedgången och diskutera om livet!

Soluppgång över Västerbron!

Soluppgång över Västerbron!

Workmode på mammas gamla cykel .....eller iofs den är lika gammal som mig....så den är ung med andra ord!

Workmode på mammas gamla cykel …..eller iofs den är lika gammal som mig….så den är ung med andra ord!

GIH-badet! Ska tydligen stänga om ett år. Så nu får man passa på att av detta kakel sista rycket!

GIH-badet! Ska tydligen stänga om ett år. Så nu får man passa på att av detta kakel sista rycket!

Nybrokajen en tidig söndagsmorgon!

Nybrokajen en tidig söndagsmorgon!

Jobb på Stadion!

Jobb på Stadion!

Härligt gäng som var med och sprang!

Härligt gäng som var med och sprang!

IMG_9811

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s