Let´s go to Koster

IMG_1039Vette tusan vart tiden försvinner?! Känns som att september bara susade förbi. Det blev inte många cykelpass utomhus, desto fler pass på cykeln på gymmet. Men fick ialla fall in ett fint distanspass med Anna ut mot Adelsö i en hemsk vind. Bra träning tyckte vi. Under det träningspasset kunde vi även konstatera att vi verkar ha dålig koll på vilken riktning vi cyklar mot.

"TruckerAnna" och jag!

”TruckerAnna” och jag!

IMG_1112

Watch out!!! Fiskarna på Ebay!!!

Från att ha varit en riktig morgonsimmare har jag tydligen gått och blivit en kvällssimmare. Vad är det som händer liksom?! Trodde det skulle vara svårt att orka hålla sig vaken till kl 21 på kvällarna för att invänta att få åka till Ebay och simma med TT. Men det visade sig vara precis tvärtom. Och det känns som att kroppen mer gillar att simma sent på kvällen än i tidig otta. Sen är det ju sköj att få hänga med alla klubbkompisar också.IMG_0650

Springer både på löpband och utomhus. Haft en hel del ”osköna” 2km intervaller på schemat senaste tiden. Löpningen har funkat riktigt bra senaste veckorna, med undantag från i tisdags när det skulle springas intervaller på Stadion. Igårkväll fick jag och Pär Kristoffersson in ett riktigt fint distanspass ut mot Brommahållet. Och vilken himmel som mötte oss på vägen. Magiskt!!

Pär på Tranebergsbron!

Pär på Tranebergsbron!

IMG_0710 IMG_0933 IMG_1204

Mellan jobb och träning har det varit köksrenovering på schemat. MISÄR skulle man kunna säga att det har varit och fortfarande är. Orre och jag tömde ut köket på allt som gick och fyllde bilen till max kan man säga. Fick helt enkelt åka framstupa billäge ut till Återvinningscentralen i Bromma förra veckan. Hade såna skrattattacker så det var svårt att sitta still i bilen. Och som av en slump så bjöds det på kaffe där ute hela den dagen. Tur att vi fick åka tre vändor med grejer. Jag drack kaffe och Orre bar grejer! ……haha nääää då! Vi slet båda två! IMG_0904

IMG_0915 IMG_1098Sen fick min kära pappa komma ner och hjälpa till. Och tusan vad vi har slitit. Allt som kunde gå fel gick fel….dock kan man säga att det inte var vårt fel utan stället där jag köpt nya köket ifrån. Skandal!!! Ja ja….nu är det som det är. Bara att gilla läget just nu. Man kan säga att utan kök blir det väldigt mycket skitmat och snabbmat i magen. Kan även vara så att det slinker ner en och annan godisbit. Fick in två timmars träning totalt förra veckan! Det fanns helt enkelt ingen tid till träning. Men så är det ibland. Fick istället träna på att lyfta och bära kartonger och skruva ihop lådor. Kan vara något av det tråkigaste man kan göra faktiskt. IMG_0874

Var ute och kikade på Lidingöloppet förra helgen. Strålande sol och snabba löpare. Blev riktig sugen på att springa själv. Har skaffat mig en ny polare vid namn Reidar. Reidar jobbar som kock och springer en del. Nu är han sugen på att testa swimrun. Så nästa år ska vi teama upp på någon tävling. Kommer bli riktigt kul! Fram tills dess får han både laga min mat och träna hårt 😉 Han bjöd på riktigt god lunch i veckan. Man tackar!!!!

Kocken och jag!

Kocken och jag!

Kocken bjuder på lunch! Man tackar!!!

Kocken bjuder på lunch! Man tackar!!!

Bästa teamet!!! Orre och jag!! Orre springer och jag hejar!

Bästa teamet!!! Orre och jag!! Orre springer och jag hejar!

IMG_1078 IMG_1079 IMG_1063

Och nu skiter jag i alla vad köksrenovering heter och drar till Koster för att tävla under helgen. Fick ett samtal under onsdagen om att hoppa in och köra tävling för Addnature. Så ihelgen kör jag och Daniel Koster Swimrun. Tror det kommer vara en riktigt fin tävling. Det är första gången den anordnas och bakom arrangörsdörrarna är det Petter som fixar och donar. Tempen i vattnet verkar visa på ca 13 grader. Kallt som f….n! Men det är bara att bita ihop. 50 lag totalt som får köra tävlingen. För mer info om tävlingen kan man KIKA IN HÄR: IMG_1229Så nu är det dags att bege sig ner mot Strömstad för att möta upp resten av gänget för att sedan åka en gemensam båt ut mot Koster!

Vi hörs därifrån!

Bjussar på några fler bilder från Lidingöloppet!

IMG_1080 IMG_1070 IMG_1054 IMG_1057 IMG_1073 IMG_1072 IMG_1064 IMG_1060 IMG_1067 IMG_1076 IMG_1074

P3:an har fått vila på balkongen senaste veckorna!

P3:an har fått vila på balkongen senaste veckorna!

2 tankar på “Let´s go to Koster

  1. Danke für eure Mühe. Schönes Sachen dabei. Die FaoitComplla-iins schau ich mir nie bis zum ende an, finde ich manches zu grausam umd es extra noch der ganzen Welt zeigen zu müssen.Also danke für eure WIN compilation!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s