Makrillar, taggbuskar och fantastiskt höstväder!

Löppass med Pär Kristoffersson - här över Tranebergsbron. Vilka höstkvällar det bjuds på!

Löppass med Pär Kristoffersson – här över Tranebergsbron. Vilka höstkvällar det bjuds på!

Det går inte att klaga på höstvädret i år! Det är riktigt friskt i luften på morgonkvisten. Sedan spricker det upp och det blir otroligt fina dagar och perfekt väder för utomhusträning och jobb.

IMG_1319Koster Swimrun gick inte riktigt som tänkt. Jag och min lagkamrat Daniel åkte ner mot Strömstad på fredagen, för att sedan ta båten över till Koster. Mötte upp övriga Addnatureligan nere i Strömstad! Vilket gäng!!!

David, Klas, Daniel, Calle och Sverre! Vilken liga alltså :)

David, Klas, Daniel, Calle och Sverre! Vilken liga alltså 🙂

IMG_1251

IMG_1262

Vem är snabb som en makrill egentligen?

IMG_1260

Calle blev en makrill!! Heja heja makrillen!!

Väl ute på Koster blev det raceinfo och uppladdning på bästa sätt med att se vilka av oss som var snabb som en makrill. Blev även tvungen att känna på vattnet som inte var så kallt som jag trodde. Helt okej faktiskt.  IMG_1266

IMG_1299

Sedan blev det lördag och dags för race. Vi åkte alla ut med färjan och sedan var det alltså start därifrån. Startskottet gick och det var bara att hoppa i vattnet och försöka simma in till land så snabbt som möjligt. Där väntade sedan en första löpning på dryga 3,5 km. IMG_1321Kände redan från första löpningen att pulsen låg på max och ville inte sjunka. Ju längre in i tävlingen vi kom desto mer förvirrad blev jag och mitt förstånd. Tillslut fattade min hjärna inte ens hur jag skulle göra för att kunna ta ett steg framåt. Det var ”inte alla hästar hemma” just där och då. Kunde inte ens stå på benen. Noll koll på kroppen och ramlade som en sten mot klipporna hela tiden.Att hoppa från en klippa till en annan klippa gick liksom inte in i skallen.

”Passa för taggbusken” – ropade Daniel som sprang före. Ja säger jag och ramlar rakt in i taggbusken. Gjorde bara ”lite” ont. Det var lite på den nivån hela tävlingen. Riktigt läskigt. Kroppen och knoppen var helt borta. Sa till min lagkamrat Daniel att det inte kändes ok. Då var jag rätt blek i ansiktet och blicken var tydligen rätt tom. Det hela slutade med en båtresa tillbaka för min del och 5h nonstop sömn….zzzzzzzz. Ja ja! Hade något skit i kroppen. Vilopulsen låg bra högt över min normala under hela eftermiddagen när jag sussade så sött. Sjukvårdarna kollade till mig titt som tätt. IMG_1313

Men Koster……vilken fantastiskt trevlig plats på jorden. Och tack till ADDNATURE och hela gänget för en riktigt grym helg. Kan säga att det var väldigt längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde denna helgen. Bra träningshelg för skrattmusklerna om inte annat.

IMG_1317 IMG_1330

IMG_1337 IMG_1360

På måndagen tyckte jag att ena armen gjorde ont som tusan. Kikade och såg att jag uppenbarligen tagit emot mig på ena armen när jag ramlade på tävlingen. Skapligt svullen och blåslagen. Smällar man får ta när man inte kan stå på benen. FullSizeRenderFrån att ha varit en morgonfisk i vattnet har jag nu blivit en kvällsfisk. Jag känner att kroppen presterar mycket bättre i bassängen på kvällsträningarna….eller så är det bara inbillning. Två dagar i veckan blir det kvällsträning med TT-gänget på Eriksdalsbadet. Bra sparring och sedan är det ju så roligt gäng att hänga med, vilket gör träningen lättare. På måndagarna kör vi främst teknikpass och i måndags blev det ett bra pass med Josefin Lillhage som coach på sidan. Som alltid bra att få feedback på tekniken. Har en tendens att vara som en rörlig ål och ”ner med huvudet” säger Jossan åt mig varje gång vi ses. Har lite att jobba på teknikmässigt. Men jag måste säga att det känns som att simformen är hyffsat god just nu. IMG_1757 IMG_1749På onsdagarna kör vi mer fartpass. Gårdagens pass såg bland annat ut på följande sätt:

2*300m insim, 2*(frisim/ryggsim/frisim) inom 300:ing, vila 20s

5*100 Zon2/Zon3 inom 100:ing, vila 10s

21*50m som 2 hårda 1 lös, vila 20s

Fick bra sällskap i min bana av Jonas, Robban och David. Tyckte vi köttade på rätt bra. På söndagarna är det distanspass i 50:an som gäller. I söndags fick jag och Mr. Vansbro Triathlon aka Roger Boström en egen bana att köra på. Lite lyxigt. Däremellan försöker jag få in ett eget simpass på fredagarna.

Tittut!!

Tittut!!

Löpningen rullar på och det är bara att bocka av pass efter pass. Mycket mängd just nu. Kör mycket egen träning. Men försöker få in intervallpassen med sällskap. Det underlättar en hel del. Ikväll blev det ett bropass tillsammans med Pär Kristoffersson. Är det något det finns gott om i den här stan så är det broar. Ikväll hann vi med att springa över ialla fall fem stycken. Det brukar bli bra snackpass när jag kör med Pär. Alltid lika trevligt. Sen har jag sålt min trainer, så just nu får jag cykla på gymmet. Lite så där lagomt segt. Cykelpassen utomhus får bli under helgerna när det är ljust ute. Väntar så klart på en ny trainer och jag hoppas den dyker upp här hemma snart. Vem vill inte cykla trainer liksom?! Det är nu man skulle bo utomlands i värmen och kunde cykla ute varje dag. Det hade varit najs!

Sats Fridhemsplan! Det är där det händer! Tuffa cykelpass avverkas nere i bunkern.

Sats Fridhemsplan! Det är där det händer! Tuffa cykelpass avverkas nere i bunkern.

FullSizeRender 2

Annars har det mest varit jobb och renovering för hela slanten senaste tiden. Hänger på Tulegatan och jobbar en del och väldigt mycket utomhus runt om i stan. Backpass i Vanadis, löpning på Djurgården, intervaller på Krillan, skidteknik och spänstträning i Rålis är bara några av de platser jag jobbat på under veckan. Fantastiska miljöer inne i stan.  Har även fått in ett nytt jobbprojekt tillsammans med Aller Media. Nu ska mediafolket få träning på schemat.

Intervaller på Krillan

Intervaller på Krillan

IMG_1987

Min klient Helena kör spänstträning i backe med skidstavarna.

Min klient Helena kör spänstträning i backe med skidstavarna.

Hallå!! Kommer inte snön snart??!!

Hallå!! Kommer inte snön snart??!!

IMG_1427

Kungliga Djurgården bjöd upp till strålande solskensintervaller denna dag

Hallå där nere!!!!

Hallå där nere!!!!

IMG_1669

Backpass i Vanadis

IMG_1994

Morgonkaffe och väldigt tidig jobbmorgon på onsdagarna.

IMG_1455

Kör styrka några gånger i veckan. Det behöver kroppen och jag tycker om att känna mig stark. Kör en hel del coreträning och mycket rygg, axlar. Favvoövning i gymmet är latsdrag och chins just nu. Mindre skoj är att köra benpass – men det är bara att bita ihop. Försöker få in styrkepassen i samband med att jag är på jobbet, dvs i gymmet. Har otroligt svårt att motivera mig att gå till gymmet och köra styrka annars. Jag blir liksom mättad på gymmet när jag jobbar där under veckorna. Vem vill gå till jobbet när man inte jobbar?! Försöker i så fall att gå till något annat gym än jobbgymmen och träna.

Dags att bygga styrka!

Dags att bygga styrka!

I lördags blev det fira av!! Köket är ÄNTLIGEN klart! Förstå lyckan över att kunna laga mat hemma igen efter en månad utan kök. Känns väldigt lyxigt på något sätt. Så nu lägger jag det åt sidan! Blickar framåt och just nu pågår planeringen för fullt inför tävlingssäsongen 2016! Den ser jag verkligen fram emot efter en mellansäsong på tävlingsfronten. Byter ju även åldersgrupp till nästa år till 35-39!!! Känns väldigt vuxet på något sätt. Är jag alltså vuxen snart??!! Tydligen!

Hörs!!

Heeey!!!

Heeey!!!

Koster

Koster

Kocken bjöd på riktigt smarrig strömming förra veckan!! Mumsfillibabba!!!

Kocken bjöd på riktigt smarrig strömming förra veckan!! Mumsfillibabba!!!

IMG_1528

Tårta och skumpa!! Ibland måste man bara fira!!!

IMG_1536 IMG_1667 IMG_1537

IMG_1829

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s