Har dragit ihop ett starkt lag till 2016 års…………..

Inför nästa år har jag dragit ihop ett lag för att köra Stafettvasan fredagen den 4 mars. Det blir en perfekt uppladdning inför Vasaloppet som går av stapeln söndagen den 6 mars, där jag även har som mål att slå mig in på en tid under 5:45 ialla fall. Helst ner mot 5:30. Sen är det mycket beroende på väder och liknande. Men vad f…n! Man måste sätta mål!!! Själv känner jag mig inte det minsta orolig om jag ska vara ärlig.

Har kört Stafettvasan två gånger tidigare och det är ju en trevlig folkfest med glatt humör efter banan. Själv är jag så tävlingsinriktad så har tyvärr inte haft tid att njuta i spåret.

Just nu är det jag och tre starka grabbar i laget. Pär, Kalle  och Henrik! Den fjärde platsen håller jag lite öppen just nu. Tänkte försöka ”muta” med någon aktiv elitskidåkare alternativt någon som lagt elitskidåkandet på sidan, men som är duktig på att åka skidor.

Sanna Hallberg och jag.

Sanna Hallberg och jag. Uppklädda i vår sponsors otroligt snygga skidmundering….2011 eller 2012! Sanna är en grym skidåkare…så även hennes kille Teodor Peterson som också var med i vårt lag! Snacka om laguppställning! Inte alla som har Noppe som sponsor på skidkläderna alltså! 🙂

Orre Jöback och jag inför Vasaloppet....typ 2011 kanske. Orre fick låna min nya skiddräkt.....själv drog jag på mig min gamla tävlingsdräkt från 1994.

Orre Jöback och jag inför Vasaloppet….typ 2011 kanske. Orre fick låna min nya skiddräkt…..själv drog jag på mig min gamla tävlingsdräkt från 1994.

FullSizeRender 2

Förra veckan var det dags att hålla föreläsning och workshop för Trygghetsrådet. Riktigt trevligt och det blev en bra förmiddag. Tiden rusar alltid iväg när man står där framme och pratar. Vi fick in en riktigt bra diskussion! Stort tack för en grym dag!

Har tre inbokade föreläsningar att hålla innan julen kommer. Två på Nordea och en på Karolinska. Det ser jag fram mot!

Inte varje dag den här jobbkostymen åker på. Men skönt med variation i vardagen.

Inte varje dag den här jobbkostymen åker på. Men skönt med variation i vardagen.

På träningsfronten rullar det på. Cyklar, simmar, springer och kör styrka. Försöker planera 2016. Jag vet vad jag vill. Jag har mitt mål! Nu är det bara vilka tävlingar jag ska köra som saknas i kalendern!

Eftersom jag fortfarande inte har fått min nya trainer får jag helt enkelt hanka mig iväg till gymmet och cykla. Jippi!!!! Nää nu får den faktiskt ta och komma. Vad gör man inte för att spara tid i vardagen. Vissa pass är okej att köra på gymmet för lite variation. Men inte alla!!

 

I väntan på.......en trainer!

I väntan på…….en trainer!

I lördags var jag ute på ett riktigt fint långpass löpning med polare Jonas. Eftersom mitt lokalsinne är katastrof är det bra att ha med sig Jonas som kan guida mig ute i skogarna. Fick in 100 min traillöp i det grymma höstvädret. Ljuvligt! FullSizeRender IMG_2512

På jobbfronten fortsätter jag jobba mycket utomhus. Med allt vad den här staden erbjuder i kombination med sol och frisk höstluft, så är det ju dumt att inte ta tillfällets akt.

Blir så klart en hel del jobb på Krillan och Stadion. Men även humlegården. Kungsholms strand, Rålis. Man skulle kunna säga att jag är rätt flexibel i jobbet.

Humlegården

Humlegården

IMG_2204 IMG_2212 IMG_2256 IMG_2544Håller för fullt på och packar väskan för att åka hem till norr imorgon. Några dagar med fjälluft, kokkaffe och grym träningsmiljö ute på fjället – kan inte bli bättre. Sen toppar man det med mammas mat!! Det har kommit lite snö uppe på vidderna. Tyvärr inte så mycket så skidorna får följa med upp. Däremot åker stavarna med ialla fall. FullSizeRender 3

Har ett inplanerat backpass på fredagmorgon. Slalombacken hemma i byn kommer garanterat ge en sjuk jäkla syra. Har även bokat in massage som jag tror att min kropp är i stort behov av. Har ”fuskat” lite för mycket med det senaste tiden. Inte bra. I need it!

Sen är det dags att packa simväskan också. Simträning kl 21-22 som vanligt på onsdagarna. Ser fram mot kvällens pass:

Simning onsdag 28 oktober 

3*(100m + 4*25m) insim där 100m frisim och 4*25m varannan ryggsim/frisim,

10s 4*100m Zon2/Zon3/Zon2/Zon4 inom 100:ing, vila 15s

3*(6*25m sprint/hårt + 200m lugnt genomsim), vila 20s

300m-200m-100m Zon2 armsim, vila 20s

4*100m avbad, vila 10s

FullSizeRender 5

Vi hörs från Härliga Härjedalen!!! 

PS!!! Har ni inte testat UMARAS otroligt grymma produkter kan jag varmt rekommendera dessa!!!! KLICKA IN HÄR –>

Snacka om grym leverans!!! UMARA skickade upp gäng vattenflaskor och massa UMARA SPORT som skall användas på några jobbevent framöver. Me lajk!

Snacka om grym leverans!!! UMARA skickade upp gäng vattenflaskor och massa UMARA SPORT som skall användas på några jobbevent framöver. Me lajk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s