På fronten lite nytt…..

Tillbaka till ruta 1 – fast på ett bra sätt!

FullSizeRender 4

Det är mycket som händer på jobbfronten just nu och sedan förra veckan har jag beslutat mig för att börja köra på mitt gamla gym igen. Det känns fantastiskt bra och ett riktigt bra beslut. Så i förra veckan skrev vi kontrakt! Det blir till det bättre både för mig och för mina klienter.

Gymmet stängde ner i april för renovering och sedan dess har allt varit lite oklart för min del vart jag skulle hålla till. Har varit lite här och där och jobbat senaste månaderna. Men nu står allt klart och jag är tillbaka och kör där igen. Otroligt nya, fina och fräscha lokaler. Det går inte att känna igen sig mot hur det såg ut innan renoveringen. En stor förändring är att gymmet nu är i två plan. Kommer trivas som fisken i vattnet. Helt övertygad!

IMG_3866 IMG_3858 IMG_3856
IMG_3862 Även lite andra spännande projekt inför 2016 beslutades förra veckan och även denna veckan. Ser verkligen fram mot allt kul som händer och som kommer hända på jobbfronten.

Har hunnit med att hålla två föreläsningar på Nordea senaste veckorna. Nu håller jag på med sista förberedelserna inför att hålla föreläsning på Karolinska nästa vecka. Har jag sagt att jag gillar att prata? Sen till veckan ska jag på utbildning hos en stor aktör på träningsmarknaden inför ett kommande jobbprojekt som ska startas upp under januari 2016. Även all jobbplanering inför nästa år håller på att blir klar. Det är ett evigt pusslande av dagarna. Men det brukar alltid lösa sig på bästa sätt.

IMG_3634 IMG_3883

Föreläsningsdags!

Föreläsningsdags!

IMG_2197

På fronten lite nytt……….

Så kommer äntligen UMARA med energibars! Tjoo hoo! Bästa produkterna alla kategorier. Kör sedan tidigare med deras Sport och Intend som sportdryck på träning och tävling. Funkar kanon för min känsla lilla mage. Nu lanseras även U-bar! Fick i veckan hem ett smakprov som ska testas under helgen träning.

De kommer finnas i fyra olika smaker: Kokos, tranbär, äpple/kanel och mintchoklad. 147 kcal, 25g kolhydrater, 5g protein och 2g MCT-olja per bar. Så håll ögonen öppna inför lanseringen av dessa produkter på UMARAS HEMSIDAFullSizeRender 5 FullSizeRender 6

På fronten lite nytt……….

Så har jag från och med igår ingått en deal med min klubbkompis Tobias Bonnedahl. Nu får det vara slut på smågodisätandet! Vi insåg efter ett samtal att det kan ha gått lite överstyr ibland. Med start igår den 27 november är det inget godis som gäller. Den som först äter godis av oss två nu, förlorar vadet och får springa 105,5 varv runt Stadion, dvs ett marathon. Givetvis ska vinnaren vara med på sidan om och räkna antalet varv och heja på. Kan bli en spännande fight det här alltså. Tror dock på seger för min del! Tobbe börjar redan prata om att vi ska få äta trillingnöt på julafton, skickar bilder på twistpåsar osv. Fine with me – men då blir det tyvärr 105,5 varv runt Stadion för Tobbes del. Det känns som att jag äntligen har hittat min överman på godisfronten.

IMG_3975

Finner inga ord......

Finner inga ord……

Haha......Tobbe lille - Det känns som at du kommer få en tuff period framför dig nu!

Haha……Tobbe lille –

 

 

 

 

 

2016……….. närmar sig med stormsteg och så även min tävlingspremiär för året. Mitt ”mellanår” är över och jag är ruskigt sugen på att tävla igen. Medeldistans är distansen som mitt fokus kommer ligga på. Målet är satt och träningsmässigt har det varit mycket mängd senaste tiden. Mängd, mängd, mängd. Så där lagomt skoj, men jobbet måste göras. Att sitta på trainern ( eller ibland på gymmets cykel ) två till tre timmar kan kännas lite lätt enformigt, om man jämför mot att kunna cykla utomhus. Men har även kört 4x6min intervaller och några tunga backintervaller. Cykelformen känns väl inte så jätte bra för tillfället. Ogillar verkligen att känna mig svag på cykeln. Men från och med nästa vecka är det dags att börja köra på med tuffare cykling. Längtar……..IMG_3655

Distanspassen i löparskorna har jag sprungit utomhus. Löparvädret går ju inte att klaga på ialla fall. Men har kört några intervallpass på löpbandet. Favoritlöpbanden finns på Skanska och på Sats Sveavägen. Vet inte vad det är, men där lyckas jag alltid få in riktigt bra pass.

Några fina pass jag kört senaste tiden:

*Uppv + 8x90s backintervaller med 90s vila + nedjogg

*60 min lätt löp + 2 x 2 km och 3 km nedjogg

*15 min lätt jogg + 1 km + 2 km + 2km + 1km och 15min nedjogg.

Här mår jag skit! Precis kört 8x90s backintervaller på löpbandet.

Här mår jag skit! Precis kört 8x90s backintervaller på löpbandet.

IMG_3572

Krillan mellan regndropparna. Tänk om dom kunde rusta upp dessa löparbanor....hade varit guld!!!

Krillan mellan regndropparna. Tänk om dom kunde rusta upp dessa löparbanor….hade varit guld!!!

Fantastisk löparväder utomhus för distanspassen.

Fantastisk löparväder utomhus för distanspassen.

Och ÄNTLIGEN!!!!  Efter evigheters väntan öppnar äntligen Kronobergsbadet igen efter renoveringen. På måndag slår de upp portarna. Det underlättar otroligt mycket att bo nära en simhall och Kronobergsbadet är nog en av de fräschaste simhallarna i den här stan tycker jag. Nöter annars på med simningen och kör tre pass i veckan med min klubb TT. Ett distanspass, ett teknikpass och en mer fartbetonat pass. Har otroligt bra sparring i min bana och det börjar visa sig rejält på mina simtider. Från klarhet till klarhet!! Otroligt viktigt och skönt att se att det går att rätt håll  – väldigt mycket åt rätt håll faktiskt. Träning ger färdighet! Så enkelt är det! IMG_3508 IMG_3613

Eftersom typ 40 pers av våra klubbkompisar har dragit till Thailand på träningsläger, var vi en tapper liten skara på veckans simträning. Men ack så snabba och snygga kl 22 en måndagskväll!

Eftersom typ 40 pers av våra klubbkompisar har dragit till Thailand på träningsläger, var vi en tapper liten skara på veckans simträning. Men ack så snabba och snygga kl 22 en måndagskväll!

Nöter på med styrketräningen för att bli ännu starkare. Kör 3 pass i veckan. Oftast av kortare karaktär – ca 30 min. Marklyft, knäböj, chins, lastdrag och coreträning. Stärker upp höftböjare, kör balansträning och rörlighet. Som alltid när vintern är här försöker jag få in ett 90 min bikramyogapass i veckan. Det känns som ett bra komplement för min kropp och jag älskar att känna mig mjuk, smidig och rörlig i kroppen samt att jag får jobba en hel del med min andning vilket behövs.

"Uppochner"-morgongympa i Rålis i veckan!

”Uppochner”-morgongympa i Rålis i veckan!

"biff :)

”biff 🙂

Knäböj med 60kg på ryggen denna dag.

Knäböj med 60kg på ryggen denna dag.

Nu är frullen uppäten och det är dags att köra igång dagens träning. 3h trainer står på dagens schema. Tur att vinterstudion har kört igång igen så man har lite underhållning under dessa timmar.

Avslutar med att bjuda på en bild på ett härligt gäng som jag brukar träna. Varje måndag kl 16.30 sedan 2010 har vi hängt ihop! Ser fram emot nya roliga måndagar tillsammans under 2016. FullSizeRender 2

Ha en fin helg och ta det lugnt med julgodiset nu när det är adventstider! Känns otroligt skönt att man inte behöver tänka på det i år. Men vem vet…..när man minst anar det står jag och supportar Tobbe som springer 105,5 varv runt stadion, medans jag dricker java, hejar och kanske stoppar i mig en liten trillingnöt till kaffet när jag har vunnit vårat vad! 🙂

Hasta la vistaIMG_7610

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s