IM 70.3 Dubai närmar sig med stormsteg!

Ironman 70.3 Dubai närmar sig med stormsteg. Det ska bli skönt att lämna kylan och bege sig mot solen och värmen! Nästa fredag är det dags att dra på sig tävlingskläderna för första gången 2016! Börjar helt ärligt bli riktigt jäv…….a taggad! Träningen och uppladdningen har rullat på riktigt bra. 

img_4587

Cykelformen kan jag inte klaga på. Fina watt på träningarna och kroppen känns stark. Ser fram mot att susa fram ute i öknen där nere. Det verkar bli blåsigt, men det tror jag absolut inte är till någon nackdel för min del ialla fall. Då kanske jag kan cykla ännu snabbare än mina konkurrenter under våra 90km på cykeln som ska avverkas 😉

Måste säga att det är riktigt härligt att känna sig stark på cykeln så här i januari. Tyckte därför att jag var värd en ny cykel! Så om några veckor kommer denna sköna pärla i mina ägor! En Canyon Aeroad! Så nu är min absolut högsta önskan att vintern och snön/isen försvinner fort som tusan så man kan börja cykla utomhus snart! Jag är ialla fall klar med vintern!!!

Hello Darling!!!

Hello Darling!!!

Jag, Nelker, Martin och Mattias ( några i gänget som ska köra Dubai ) körde ett pass med våtdräkten på i onsdagskväll. Varmt? Ehhh Ja!! Tror min kropp nådde kokpunkten! Vi körde 200m insim, följt av 3×400 + 4×100. Det kändes riktigt fint och det går inte att klaga på simformen heller. Har verkligen tagit min simning till en ny nivå under hösten. Väldigt skönt när man ser att det ger resultat. Och en sak som är riktigt bra är att Kronobergsbadet är öppet igen. Väldigt smidigt att kunna smita iväg dit på några minuter.

Foto: Mikael Nelker!

Pappa Nelker och dom tre små fiskarna Mattias, Martin och jag! Foto: Mikael Nelker!

img_4949

Simning på Kronoberg med Erika Rosenbaum

Simning på Kronoberg med Erika Rosenbaum

Min kropp gillar inte kyla. Det är konstaterat och klart. Så fort kylan kom fick min högra rumphalva och baksida lår för sig att börja ge sig till känna. Har därför sprungit minimalt de senaste tre veckorna. Har istället åkt som en jojjo mellan Stockholm och Ljusdal till min moster som jobbar mycket med idrottsskador för akutbehandling med lite specialapparater. Har även kört några pass bikramyoga i värmen och när jag har varit i värmen har problemen blivit bättre. Fyra resor har det ialla fall blivit upp till norr på några veckor. Körde sista behandlingen i tisdags. Behandlingen har hjälpt och löpningen har under den senaste veckan känts väldigt lätt. Har aldrig varit orolig och har inte ens fokuserat på problemet. Ingen idé att stressa upp sig liksom. Nu är jag back on track och fokuserar framåt. Längtar efter att få springa 21 km inne i Dubai 😉 img_4877

Förutom en jäkla massa träningstimmar så har januari mest handlat om jobb, jobb och jobb. Komma in i vardagsrutinerna igen. På måndagarna är det fullt ös på Skanska! Vi har toppat med 44 personer än så länge. Mitt mål är att ha minst 50 pers med på ett pass under våren! Dock har dom satt 30 som gräns på bokningarna ( men det skiter jag i ). Alla ska få vara med och träna. Det är främst för att materialet tar slut så det inte räcker till alla. Då är det ju inte värre än att vi får köra övningar med egna kroppen och köra parövningar! Det finns så mååååånga bra övningar man kan göra. Det här gänget alltså – mina små gullefjun som jag brukar kalla dom!

Händerna upp i luften!!!

Händerna upp i luften!!!

På tisdagsmorgon är det rivstart på TV4 klockan 7:15. Då är det dags att väcka kroppen till liv! Också ett otroligt skönt och roligt gäng som brukar vara med och svettas på morgonkvisten! Kommer nu även att börja jobba som PT på TV4.

img_4603

På fredagarna kör jag lunchspinning på Skanska kl 11.15. En klassiker som jag kört i många, många år nu! Och när jag kommer tillbaka från Dubai är det dags att starta upp mina löpgrupper med Nordea! På måndagarna kör vi i city och på torsdagarna kör vi i Lindhagen!

Har även varit och jobbat en del på Santander Consumer Bank senaste veckorna och även varit på JM och World Class Slussen och kört träningspass. Känns som att man har besökt ett och annat gym i den här stan nu! Men det är kul! Man träffar otroligt många härliga människor på dagarna.

Lite kallt i spinningsalen på Skanska härom veckan.

Lite kallt i spinningsalen på Skanska häromveckan. 

IMG_4959

img_4626

World Class Slussen

img_4995-1

Morgongympa på Santander

På söndag ska jag hålla i två stycken workshops på Bosön i samarbete med Rehband! Så just nu är det en del förberedelser inför det. Det ser jag fram emot. Att prata brukar vara det minsta problemet när man ska göra såna här grejer. Det största problemet däremot är oftast att tiden går så fort när man är igång.

Och på tisdag ska jag hålla i ett teknikpass på längdskidorna för Aktieinvest som laddar för att köra Stafettvasan! Har lagt upp ett gäng bra teknikövningar som vi ska gå igenom och sedan kommer dom att få avsluta med att köra en liten ministafett mot varandra. img_4704 img_4977

Och i veckan damp det ner en leverans ifrån UMARA!! Äntligen har dom fått in sina nyproducerade bars. Dom kommer få åka med i väskan ner till Dubai. Kommer även att köra med deras sportdryck!! Det blir kanon och jag vet att min kropp fixar den utan några som helst problem.

Fredagsgodis

Fredagsgodis

Det är som sagt full fart och när jag inte hänger ute på olika företag och jobbar så är jag mest på Central Gym och jobbar….eller kör egen träning. Har blivit en hel del styrka och jag gillar känslan av att känna mig stark i kroppen. Det blir även där jag springer på löpbandet eller kör en hel del av mina cykelpass. Mest för att jag är lat….men det känns rätt jobbigt och väldigt onödigt att gå iväg till något annat gym och träna när man ändå har allt på jobbet. img_4545 img_3892

Och nu börjar det bli dags att ta sig i kragen och styra upp inför nästa veckas tävling. Cykelfix ( min paradgren….eller inte ), leta fram tävlingskläder och allt annat smått och gott som ska med ner till Dubai! Sen har jag en hel del jobb som ska vara klart innan avresan.

Men nu är det som sagt fullt fokus mot fredagen den 29/1! Jag är taggad, jag känner mig redo och jag ser verkligen fram mot att få tävla! Som belöning får jag sedan fyra dagar med sol, bad och ledighet! Känns som ett bra sätt att börja februari på!

Nu laddar vi för Rock´n´roll i Dubai!

Game on!

img_5012

Stockholm

img_5047 img_5048

Game on!

Game on!!

FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s