Canyon Aeroad, Tripodden och längdskidor inne i Stockholm!

Nu är han är!! Min nya, riktigt snygga Canyon Aeroad!! Så våren!!! Det är dags att dyka fram nu. Jag är sjukligt sugen på att cykla!! So Bring it!!!!!

IMG_7051

Hello Darling!

Det är ju lite si och så med vädret här i Stockholm. Ena dagen är det minusgrader och snö, för att sedan övergå till plusgrader och regn. Innan jag åkte till Dubai körde jag ett teknikpass på längdskidorna med Aktieinvest på Stockholms Stadion. Det bjöds på riktigt fina spår trots det varma vädret. Måste ge en stor eloge till spårkillarna som kämpar för att ge oss så fina spår som möjligt inne i stan. Och gänget i Aktieinvest kämpade på riktigt bra runt 400m banan inne på Stadion. Dom laddar för fullt för att köra Stafettvasan som går av stapeln om några veckor. Efter en timmes tekniknötande avslutade vi givetvis med en stafett.

"Johaug!

Bea ”Johaug” Amundsson


IMG_5178

På väg till Stadion var det gröna fina gräsmattor.


IMG_5196

Gänget från Aktieinvest som laddar för att köra Stafettvasan!


IMG_5198

Fullt fokus när det var dags för att köra stafett!

Och nu är jag igång med mina löpgrupper med Nordea. På måndagarna kör vi inne i city och på torsdagarna vid Lindhagen. Det har verkligen varit varierande löparväder och underlag. Djurgården har visat upp både ”vårkänslopass” och ”mittivinternpass” och på Lindhagen har det varit rena rama ”regnochruskpassen”. IMG_6282 IMG_6291 IMG_6834 IMG_6529

Var och kikade på Stockholm Royal Sprint som gick av stapeln förra veckan. Tycker det är rätt häftigt att dom kan fixa spår mitt inne i stan och runt slottet. Hängde med Sanna Hallberg och Teodor Peterson en sväng. Tyvärr åkte Teodor ut tidigt denna tävlingen. Men det var kul att hinna ses och snacka lite skit. IMG_6535IMG_6540

Den norske Köööngen!!

Den norske Köööngen!!

Jag försöker hela tiden vidareutbilda mig ( vilket jag tycker är jätte viktigt ) och gå någon typ av utbildning varje år. Det händer så mycket inom träningsbranschen ( som är enormt stor ) och det gäller att hänga med i svängarna. Detta året har jag valt att utbilda mig till massör och kommer vara uppbokad med utbildning i stort sett varannan helg under hela våren. Måste säga att det är riktigt sköj och vi är ett bra gäng som går utbildningen tillsammans. Ihelgen är det dags igen att aktivera hjärnan. Förmiddagarna ägnas åt teori och eftermiddagarna åt praktik.

FullSizeRender 2

Efter Dubai har det varit lite si och så med min egen träning. Tappade all lust och motivation när jag kom hem. Trött och less på det mesta. Sedan kom lusten tillbaka …..hann träna några få pass och sedan dundrade jag in med feber och huvudvärk och har nu legat hemma sedan i tisdags. Hoppas vara på träningsbanan till nästa vecka. Träningslusten är tillbaka så nu är det dags att bli frisk och kry och börja kötta träning igen och ta sikte mot tävlingssäsongen 2016!

Bästa grabbarna på UMARA!!!! Skickade en fin present när jag kom hem!!

Bästa grabbarna på UMARA!!!! Skickade en fin present när jag kom hem!!

IMG_6394IMG_6840

Jag vill avsluta med att promota mitt gästspel i Tripodden!! Där pratar jag om allt ifrån mitt härliga tävlingsäventyr i Dubai, ekonomiutbildning, Vasaloppet och hur det är att arbeta med träning på heltid. För att lyssna KLICKA IN HÄR! 

Så fram med kaffeköppen och sätt dig mjukt på röven! Är det något jag kan så är det tydligen att prata oavbrutet i typ 1 timme och  27 minuter! Pär på Tripodden fick inte många sylar i vädret!

Hepp hepp!!! 

Unknown

FullSizeRender

1 tanke på “Canyon Aeroad, Tripodden och längdskidor inne i Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s