Dags att tagga träningsläger!

Long time!!!

Men det har varit lite väl mycket på alla fronter senaste månaderna. Men……..Lycka är när man kan springa utan att det smärtar i hamstrings. Hade problem med fästet på hamstrings en tid efter Dubai. Löpvilade i cirka 1,5 månad. Tränade knappt alls under den perioden i och för sig, då träningsmotivationen inte var på topp samt att den hemska influensan slog till med dunder och brak och jag låg med feber i drygt 2,5 vecka. Kroppen var trött och sliten. Den ville hellre ligga hemma i soffan och vila än att träna. Så fokus på att vila istället för att pressa kroppen till träning. Så soffan har varit använd riktigt mycket under första delen av detta året kan man säga. Nu börjar äntligen träningsmotivationen komma tillbaka.

img_8103

Och löpningen …….Jag kan springa utan det minsta smärta i baksidan. Så fantastiskt. Så har trappat upp löpningen lite försiktigt nu. Men fasiken vad man saknar att springa när man inte kan göra det. Det är som att det är något som saknas i ens liv. Ser fram emot att få börja köra tuffa intervaller igen.

Innan påsken hann jag få in fina lördagsträningar i bassängen tillsammans med klubbkompis Gustav. Ångestfyllda Vo2max pass. Överjävligt jobbigt och ångest deluxe innan det är dags att hoppa i bassängen. Men siffrorna går åt rätt håll. Har fått in bla 6x100m i zon5 två lördagar på raken där tiderna visat:

1,23, 1:23, 1:25, 1:24, 1: 27, 1:27 första lördagen. Veckan efter såg tiderna ut så här:

1:20, 1:21, 1:21, 1:22, 1:22, 1:24

Detta är en klar förbättring för mig på simningen.

img_8061img_8144 IMG_8583

Har även simmat en del sena måndagspass med klubben då vi haft Gabriella Fagundez som tränare på sidan. Alltid bra att få lite feedback och någon som håller koll på en hur man simmar.

IMG_8801

Påsken spenderades hemma i Härjedalen. Fick en ynka dag med sol och fint väder. Lyckan var att jag den dagen tog längdskidorna och åkte upp på Särvfjället. Svårslagen dag om ni frågar mig! Ensam på fjället. Fick in minst ett pass längdskidor varje dag och sedan lite löpning på det. Däremellan blev det kokkaffe, kolbulle och slappande i soffan. Så påsken var riktigt superb!!! Men nu har skidorna åkt in på viloläge tills nästa skidsäsong IMG_8726 IMG_9005 IMG_9022

Väl tillbaka i Stockholm efter påsken blev det dags för linjecykelpremiär och första passet med min nya Canyon Aeroad. Den gick som en KUNG! Blev ett pass ute på Lidingö där jag mötte upp Chrille, Olle och Philip för att cykla några varv på Elfviksrundan. Sopade och fina vägar. Man tackar!!! Andra passet med *kungen” blev ute på Ekerö. Kallt som f….n var det! Hade sällskap av Johan detta passet och vårsolen lyste med sin frånvaro. Blev även en liten blåsig runda till Adelsö nu i veckan. Eftersom jag tydligen inte kommer ihåg hur det är vara ute och cykla i vind och i flera timmar blev det en liten lätt bonk. IMG_9233 IMG_9242 IMG_9262 IMG_9465 FullSizeRender

På agendan framöver ska jag köra Halvvättern i juni tillsammans med Team Stadium. I veckan var det dags för Kaknäsintervaller. Cykla!! Svårt att hitta något som är roligare än det alltså. Och om dryga veckan, närmare bestämt nästa söndag 24/4 är det dags för årets första träningsläger. Fokus är cykel och platsen är Rhodos tillsammans med sju starka grabbar. Ska försöka hänga på dom några minuter ialla fall 🙂 Det ska ialla fall bli jäkligt gött att få cykla i varmare klimat och intressant att se vad Rhodos bjuder på för cykling. Mellan 23-26 timmar cykel på agendan och däremellan lite sim och löp också!

Träningsplanen inför Rhodos!

Cykelplanen inför Rhodos!

IMG_0049

Team Stadium och första träningen tillsammans!

IMG_0142

I övrigt går jag min massageutbildning varannan helg ( 9-17 ) sam även halva fredagar vissa veckor. Så man är lite lätt sliten på måndagarna ibland när man inte fått in helgvilan och det blir tyvärr inte mycket träning dessa helger då kroppen och knoppen är lite väl sliten när jag kommer hem. Oftast kör vi praktiskt på eftermiddagen vilket innebär att man får en hel del massage och blir som en mosig potatis när man går därifrån. Hade även teoritenta förra veckan. Plugga!!?? Nästan så jag hade glömt bort hur man gjorde. Men det är ialla fall riktigt roligt och ser fram mot att börja jobba med massagen framöver.

På jobbfronten har jag haft föreläsningar, företagsevent ute på Lidingö tillsammans med sköna gänget på ABG Sundal Collier, ökat upp och kör ett pass till på Skanska varje vecka ( kör nu tre stycken pass där/vecka ), börjat köra lunchspinning och core på Actic Elite varje onsdag, tränat en gäng fotbollstjejer varje onsdagkväll i några veckor, sprungit intervaller på Stadion med Nordea och dundrat in med fantastiska backpass med ett härligt gäng, startat varje tisdagsmorgon på TV4 med att köra muskelpass med morgonpigga gänget.

IMG_9292 IMG_8476 img_7599 img_7825 img_7962 img_7923IMG_9917 IMG_9634 IMG_9727 IMG_0152

Och nu är det äntligen fredag! Dags att tagga till för helgen. Den kommer bjuda på cykel, cykel, cykel, sim och löp. Häng med sköna människor och börja fixa lite inför träningslägret nästa helg.

Och by the way!!! Mitt godisvad med polare Tobbe är slut. Han kunde inte hålla sig efter ca 4,5 månad utan godis. Så GRATTIS Tobbe som nu ska springa 105,5 varv på Stadion – en härlig mara! Och GRATTIS till mig som vann!! Promenadseger! Ser fram mot att räkna alla varv och vara en god supporter!!!

Puss

IMG_8541

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s